• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betalen vormt de laatste stap bij het plaatsen van een bestelling. Bij hoom-amsterdam bieden wij je verschillende betaalmogelijkheden aan die we hier allemaal even kort toelichten. Als je de logo's nog niet kent zie je ze hier allemaal onder elkaar.

Ideal - gratis

Betalen met Ideal

 

Mastercard, Visa en American express - gratis

Bij hoom-amsterdam kunt j gewoon betalen met je creditcard, wij werken hiervoor samen met Mollie.In een beveiligde omgeving vul je je gegevens in en ontvangt u direct een terugkoppeling zodra de betaling geslaagd is.Wij accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Mastercard,Visa en American express

Bezoek Neutkens Planten- en bomencentrum

Betalen met Mastercard

Betalen met Mastercard

 

Mister Cash - gratis

Via het Belgische Bancontact - Mister Cash kunt u bij ons ook gemakkelijk en veilig vanuit België betalen.

Betalen met Mister cash

 

Afterpay-Achteraf betalen (Nederland) gratis

AfterPay voert voor hoom-amsterdam het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u de bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België) gratis


AfterPay voert voor hoom-amsterdam het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Betalen met Afterpay

 

.